Sportvilág

2009.12.29. 03:28

Pezsgőfutás huszonötödször

Agárd - December 31-én immár 25. alkalommal rendezik meg a Velencei-tó partján az óévbúcsúztató futóversenyt. A pezsgőfutáson ezúttal is két távon indulhatnak a résztvevők.

Parall Bálint

Az időjósok szerint lehűlés és eső várja azokat, akik csütörtökön, a Velencei-tavi Vízi Sportiskola és a Hunyadi DSE szervezésében futóversennyel szeretnék búcsúztatni az évet, érdemes lesz tehát így készülni. Bár a tapasztalat szerint a körülmények nem szegik kedvét az indulóknak, hiszen két éve hóban, fagyban is összegyűlt közel kétszázfős mezőny, hogy teljesítse a Velencei-tó partján a tizenöt, illetve öt kilométeres távot. A helyszín (a VVSI agárdi sporttelepe), a kezdési időpont (a 15 kilométeres távon indulók 10.15-kor, az 5 km-en indulók 10.25-kor rajtolnak el) és a nevezés kezdete (8 órától a VVSI főépületében) változatlan. Sőt, a díjazás is, hiszen az első helyezetteket éremmel és pezsgővel, a 2-3. helyen célba érőket pedig éremmel jutalmazzák. A két táv abszolút bajnoka pedig sültmalaccal is gazdagodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!