Sportvilág

2009.10.31. 03:29

Nem lesz egyszerű

Székesfehérvár - Hét végén a 12. fordulóval folytatódik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A mérkőzéseket 13.30-kor játsszák.

Parall Bálint

A Bakonycsernyét a szezon meglepetéscsapataként aposztrofáltuk korábban - a Pusztavámmal egyetemben -, ami azóta is igaz, annak ellenére, hogy négy győzelem, egy döntetlen és hat vereség a mérlegük. Amíg tavaly legkább otthon volt veszélyes a Horváth Zoltán által irányított sereg , addig ebben a pontvadászatban ez már csak hellyel-közzel igaz. Udvariatlan vendég volt Bicskén és Polgárdin a Bakonycsernye, mindkét csapatot legyőzték, s ez a kápolnásnyékiek számára is intő jel kell, hogy legyen.

Nekik viszont jól jönne már egy győzelem, hiszen legutóbb az ötödik fordulóban gyűjtöttek három pontot, azóta összesen ötöt, bár a Sárszentmiklós, a Bicske és a Velence elleni döntetleneknek komoly súlyuk van, de a kápolnásnyéki maximalista közönséget ismerve ezzel aligha elégedettek. Éppen ezért a Bakonycsernye legyőzése kötelező, már csak azért is, mert kellenek a pontok ahhoz, hogy dobogóközelben maradjon a Nyék. A riválisok közül ugyanis a Martonvásár és a Dunafém valószínűleg hozza magát, a Bicske, Velence, Sárszentmiklós, Csákvár pedig egymást olthatják ki.

Szombati párosítás: Kápolnásnyék-B.csernye, Baracs- Káloz, Csákvár-Velence, Pálhalma-Sárosd, vasárnap: S.miklós-Bicske, Pákozd- Martonvásár, Dunafém-Polgárdi, Kisláng-Pusztavám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!