Sportvilág

2009.02.05. 03:29

Ligakupa: az FC Fehérvár a Honvéd ellen

<b>Székesfehérvár</b> - Az FC Fehérvár szombaton kétszer játszik: a Ligakupában a Honvéd, itthon a Jászberény ellen.

Matók János

Tegnap délelőtt ismét benépesült a Sóstói Stadion: az FC Fehérvár újra a létesítményben gyakorolt, kivéve Sifter Tamást, aki sérült lábujja miatt a konditeremben talált magának elfoglaltságot.

A csapatra szombaton két mérkőzés, egy tétre menő és egy felkészülési vár: az első keret 15 órakor a Bozsik-stadion műfüves pályáján, a Ligakupában méri össze erejét a Budapesti Honvéddal. Arra a találkozóra Varga István a jelenlegi legerősebb összeállításban küldi pályára a piros-kékeket. Az itthon maradottak pedig 11 órakor Sóstón az NB II-es Jászberény csapatával játszanak edzőmérkőzést. Ez utóbbin léphet pályára Simek Péter, Lattenstein Norbert és Csobánki Ádám.

- Újpest? Lehet, hogy van alapja, de lehet, hogy nincs, de konkrétumok nélkül nem nyilatkozok - mondta Simek Péter, aki kikerült a piros-kékek első keretéből. - Így arról sem, hogy a lilákkal és a Fradival is szóba hoztak. Még nem beszéltem az FC Fehérvár vezetőivel, de remélem, hogy erre még ezen a héten sor kerül, hiszen nekem sem mindegy, hogy miként alakul a jövőm. Itthon február 21-én jár le az átigazolási időszak. Van érdeklődés, de nem csak rajtam múlik a dolog.

Hasonlóan nyilatkozott Lattenstein és Csobánki is: szerződésük értelmében nem tárgyalhatnak senkivel sem, arra csak a vezetők a jogosultak, de aggasztja őket, hogy múlik az idő, s a csapatok keretei szép lassan betelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!