Sport

2017.03.28. 19:46

Vasban kezdenek a kosarasok

Székesfehérvár - Az Alba kosarasai megnyerték az alapszakaszt, közben kialakult a középső ház menetrendje. A fiúk Vasban kezdenek.

Horog László

A két hete, a Körmenden aratott győzelemmel nyilvánvalóvá vált, hogy a kék-fehérek magabiztosan nyerik az alapszakaszt. Vasárnap este letudták az utolsó meccset is, könnyedén győztek Kecskeméten, így 21-5-ös mérleggel zárták az első etapot. Az első helyezett a középső ház első fordulójában nem lép pályára, a fehérváriak a hétvégén nem érdekeltek, az újabb körben először április 6-án, csütörtökön 18 órakor az Aréna Savariában van jelenésük, a Falco-Vulcano Energia KC vendégei lesznek. Április 9-én, vasárnap 18 órakor a ZTE látogat Fehérvárra, a következő körben, április 13-án, csütörtökön pedig a tavalyi bajnok Szolnoki Olaj KK érkezik a Gáz utcába. Április 16-án, vasárnap este Körmenden lépnek pályára a fehérváriak, akik a következő, hétközi játéknapon szabadnaposak lesznek. Aztán 23-án, vasárnap a szombathelyieket fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!