röplabda

2017.10.11. 21:35

A Kecskemét rutinja győzelmet ért a MÁV Előre ellen

SZÉKESFEHÉRVÁR – A férfi röplabda NB I 3. fordulójában három játszmában maradt alul a MÁV Előre SC csapata jóval esélyesebb ellenfelével szemben.

Káldor András

A fehérvári Németh Zsolt pontot érő leütése

Fotó: Fehér Gábor

MÁV Előre SC- HÉP-Kecskeméti RC 0:3 (-12, -15, -15)

Székesfehérvár, 200 néző. Vezette: Kiss Z., Szabó Zs.

MÁV: Náhol 1, Németh Zs. 8, Stefanovics 6, Nagy B. 7, Neukum 6, Halász 2. Csere: Nagy Á., Takács (liberók). Vezetőedző: Németh Ödön.

Kecskemét: Szabó M. 9, Török R. 1, Kunnert 8, Gacs 9, Kovács Z. 13, Krupánszki 12. Csere: Deák (liberó), Vocskó 1, Pesti. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.

Nem léphetett pályára a mérkőzésen a fehérvári csapatból Tóth András betegség, Damsits László pedig sérülés miatt. Rajtuk kívül még Balogh Péter hiányzott a hazaiak keretéből.

A fehérvári Németh Zsolt pontot érő leütése
Fotós: Fehér Gábor

- Küzdöttek a fiúk, amennyire tudtak, bátran röplabdáztak. Olyan ellenféllel játszottunk, amely egyértelműen más szintet képvisel, és ez meglátszott a játék képén is – értékelte a találkozót Németh Ödön, a MÁV Előre SC vezetőedzője.

- A fiúk bátran játszottak, ám ennek az lett a következménye, hogy elég sokat hibáztak nyitásban és támadásban egyaránt. Javult a nyitásfogadásunk, és Náhol Gergő jól helyettesítette a betegséggel küszködő Tóth Andrást – tette hozzá Nagy Róbert, a MÁV Előre SC elnöke.

A fehérváriak csütörtökön 19 órakor a Magyar Kupában a Kazincbarcikát fogadják a Jáky József Szakközépiskola termében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában