Sportvilág

2010.07.27. 17:59

Maradona nem marad

Helyi sajtóértesülés szerint Diego Maradona távozik az argentin labdarúgó-válogatott éléről, miután nem sikerült megegyeznie a szövetség elnökével, hogy továbbra is eddigi stábjával dolgozhasson.

MTI

Fernando Signorini, a nemzeti együttes jelenlegi erőnléti edzője azt nyilatkozta kedden a helyi Fox Sports tv-csatorna "Kilencven perc" című műsorában, hogy a "Maradona-korszak" ezzel lezárult.
"A folyamat már megfordíthatatlan - szögezte le Signorini. - Azt érzékeltették, hogy őt szeretik, a többit viszont dobja ki."
Julio Grondona, a helyi szövetség elnöke több helyen is le akarja cserélni a kapitány segítőit. 
A játékosként 1986-ban vb-aranyérmes szakvezető csapata a németektől elszenvedett 4-0-s vereséggel búcsúzott a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjében.
Az argentinok legközelebb augusztus 11-én, Dublinban, az Írország elleni barátságos találkozón lépnek pályára, majd szeptember 7-én, valószínűleg New Yorkban a világ- és Európa-bajnok spanyolokkal csapnak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!