A nemzeti csapattal is sikeresek lennének

2019.05.06. 21:33

Már előretekintenek

Eseménydús szezonon van túl a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata, és annak egyik leggólerősebb játékosa, Gurisatti Gréta.

Dévai Nándor Csaba

Remeghetnek a kapusok, amikor Gurisatti lendíti a karját Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé a dunaújvárosi pólóslányok, mint hogy megfosztják trónjától az elmúlt négy év magyar bajnoki aranyérmét begyűjtő UVSE gárdáját. Ezt a tervet nem sikerült sikerrel kivitelezni, a szezon során 20 mérkőzésen végül 53 találatig jutó házi gólkirálynő Gurisatti Gréta ennek ellenére nem gondol vissza keserűen a mögöttük hagyott szezonra, próbál a pozitívumokra koncentrálni:

Remeghetnek a kapusok, amikor Gurisatti lendíti a karját
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

– Úgy érzem, az utolsó hat meccsemet leszámítva jó szezonom volt, elégedett lehetek. Nem volt annyi hullámvölgyem, mint korábban, kiegyensúlyozottabb volt a játékom, és alapvetően szerintem mindannyian aláírtuk volna a csapatból a szezon előtt

azt, ami végül történt. Nem szoktam rágódni a miérteken, most sem fogok – mondta.

Az elkövetkező időszakban a Világliga Szuperdöntőre, valamint a kvangdzsui világbajnokságra készülő magyar válogatott kerül majd az előtérbe, ahova Vályi Vandával, Garda Krisztinával és Horváth Brigittával együtt utazik majd a dunaújvárosi keretből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában