Sport

2012.03.05. 14:29

Gánti sikerek a karate diákolimpián

FMH - Szentes adott otthont a kyokushin karate diákolimpiának a knock-down szabályrendszerben. Gánti sikerek is születtek.

Matók János

A rangos eseményen Sensei Mátó Katalin és Senpai Bőke Béla edzők vezetésével a gánti Vértesi Tömegsport Egyesület versenyzői is részt vettek, s kitűnő teljesítményt nyújtottak. Szükség is volt a jó formára és  teljesítményre, egyrészt a népes és kemény mezőny miatt,   másrészt az IFK szervezet (amelynek a klub is tagja) hazai vezetősége ezt a rendezvényt jelölte meg válogató versenynek a május 12-13-án,  szintén Szentesen megrendezésre kerülő Össz-Kyokushin Utánpótlás Világkupára.  Eredmények: Nagy Natália, gyermek I. korcsoport +45 kg: 2.  hely;  Herczog Ádám, gyermek I. kcs.,  -50 kg: 2.  hely;  Dezső Kata Rita, serdülő -55 kg: 3.  hely; Nagy Nikolett, serdülő +55  kg: 3.  hely.
Mellettük  a versenyen mutatott teljesítménye alapján Szűcs Abigél, Kreitl Viktória, Fekete Gergely és Németh Máté is meghívást kapott  az IFK knock-down válogatott bő keretébe, a Világkupa   felkészülésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!