PAFC

2019.06.19. 10:00

Európai óriást is előzni tudtak

Nagyszerű játékkal rukkolt elő, végül pedig a hatodik helyen fejezete be a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia U15-ös együttese a Hollandiában zajló, nagyhírű Marveld Tournament elnevezésű tornát.

Dévai Nándor Csaba

A csoportmérkőzések nem indultak fényesen felcsúti szempontból, előbb a Feyenord, majd a Chivas ellen szenvedtek vereséget. Ezt követően azonban a PSG-t, az AZ Alkmaart és a Manchester Cityt is legyőzték az ifjú felcsúti labdarúgók, így a harmadik helyen fordultak rá a helyosztókra. Itt előbb az utánpótlásáról híres Ajax fiataljait gyűrték le (2-0), majd jött az AZ Alkmaar elleni mérkőzés, amely az 5. hely sorsáról döntött.

Ezen a találkozón már nem jött ki a lépés a csoportmérkőzésen 3-1-es sikert arató PFLA-nak, ugyanilyen arányú holland siker született. A Puskás Akadémia tehát a hatodik helyen zárt végül, de így is olyan együttesek utánpótláscsapatait utasított maga mögé, mint az Atletico Madrid, Ajax, PSG, vagy éppen a Manchester City.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában