Aqvital FC Csákvár

2019.06.19. 21:04

Csató Csákváron

Az egykori győri „bombázó” fia Visinka Ede első igazolása az NB II-es labdarúgócsapatnál.

Nagy Péter

Rögtön két új szerzeményt is bemutatott a héten a Merkantil Bank Ligában szereplő Aqvital FC Csákvár együttese. Az első „fecske” neve ismerősen csenghet a magyar futballt ismerők körében, hiszen Csató Martin annak a Csató Sándornak a fia, aki Békéscsabán, Győrben és a Vidiben is hatalmas lövőerejéről volt híres játékosként. A most 24 esztendős Martin már elég korán apja nyomdokaiba lépett, hiszen első NB II-es meccsét mindössze 18 évesen játszotta. Az ETO-nál nevelkedő középső védő megfordult Siófokon és Mezőkövesden, míg legutóbb a Dorog gárdáját erősítette.

Dulló Martin távozásával tovább gyengült a kék-sárgák védelme, így az új szakvezetőnek, Visinka Edének gyorsan kellett cselekednie. A 28 esztendős Tányéros Martin érkezésével sikerült orvosolni a hátsó alakzatban kialakult helyzetet, a volt felcsúti bekk legutóbb a Budaörs csapatkapitányaként irányította a társakat, de játszott Vácon, illetve Kozármislenyben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában