Sport

2014.05.12. 15:57

Lökdösődés, feljelentés - Balhés öregfiúk a vasárnapi matinén

A Plastobo Öregfiúk Labdarúgó Bajnokság 2. csoportjában semmi nem indokolta a parázs hangulatot a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Beloiannisz összecsapáson, a találkozó 78. percében mégis elszabadultak az indulatok.

Ferencz Balázs

A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő alakulata a dobogóra pályázik az öregfiúk pontvadászatában, míg az eddig 19 büntetőponttal sújtott Beloiannisz nem tartozik az acélosabb együttesek közé, az alsóházban vitézkedik. Az erőviszonyoknak megfelelően alakult a két csapat csatája a vasárnap délelőtti matinén, mígnem 4-1-es hazai vezetésnél parázs harcba torkollt a derbi.

Némi szóváltás után a vendégcsapat játékosainál elszakadt a cérna, előbb két rivális futballista találta meg egymást, majd amikor a csapatok többi tagja is "vérszagra" gyűlt, a verbális viaskodás, no meg lökdösődés, ökölrázás és néhány rúgás közepette a játékvezetői asszisztensnek is kijutott a jóból. A békíteni igyekvő Obuch Zoltán a beloianniszi lökések eredményeként kétszer is a földre került, majd Koszorús István játékvezető három piros lapot mutatott fel. A gárdonyi Tóth András, valamint a vendégektől Galanisz László Vaszilisz és Kosztapulosz Dimitrosz mehetett idő előtt a józanító zuhany alá elmélkedni.

A paprikás jelenetek után folytatódott a mérkőzés, és további két gólt hintettek a csapatok, emlékeztetve a családos publikumot arra, hogy mégiscsak a sportról kellene szólnia egy öregfiúk labdarúgó mérkőzésnek. A "kakasviadalnak" lesz folytatása, az FMLSZ Fegyelmi Bizottsága tárgyalja a találkozón történteket, valamint rendőrségi feljelentést is tesz.

A meccset egyébként a Gárdony 5-2-re nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!