Sport

2017.08.02. 19:55

Az uszodában és a Börgöndi úton bonyolították a két- és háromtusa országos bajnokságát

SZÉKESFEHÉRVÁR - A megszokott helyszíneken, a városi uszodában és a Börgöndi úti telepen bonyolították a két- és háromtusa ob-t.

Horog László

Az U10 mix váltóban Hegyi Luca és Bognár Levente (VF) 2., Turbucz Ivola és Kiszeli Farkas István (AÖSE) 3. U11 fiú váltóban Némedi Ábel és Vámosi Márk bronzérmes, U13 fiú váltóban Jassó Zalán és Kolonics Dani ezüstérmes, U13 mix váltóban Walthier Laura és Szalcgruber Zsolt második lett. Az U15-ös lányoknál, csapatban a Volán A 3. lett, a B csapat 4. Az U15-ös fiúknál Bánfi Zsombor (VF) egyéniben bronzérmes, a Volán ezüstérmes.

Az U17-es lányoknál Kovács Eszter (VF) nyert, Csizmazia Rita 3., csapatban nyert a Volán Csizmazia, Varga, Szarka hármassal. A móriak bronzot szereztek, Deák, Kaiser, Komenda trióval. Az U17-es fiúknál Horváth Barnabás (VF) győzött, csapatban is a Volán, Horváth, Bárány, Katona csapattal. Az U19-es lányoknál Kiss Virág (AÖSE) győzött, csapatban az AÖSE 2. lett, Kiss, Turbucz, Igari hármassal. Az U19-ben Katona Bálint (VF) bronzérmes, Szentprónai Dominik 4. Csapatban a Volán 2. lett a BHSE mögött.

A lövészet ezúttal is alaposan megrostálta a mezőnyt a Börgöndi úti erőpróba során
Fotó: Molnár Artúr

A junior nőknél három volános állt a dobogón, Varga Eszter, Szűcs Dóra és Koleszár Zsófia, a csapatot is megnyerték a kék-fehérek. A junior fiúknál Farkas Martin 2., Bernáth Bálint 4. lett, csapatban a Volán aranyérmes, Farkas, Bernáth, Budahegyi trióval. A felnőtt nőknél Alekszejev Tamara (AÖSE) nyert, Ormándi Rebeka (AÖSE) bronzérmes. Csapatban is az AÖSE győzött, a felnőtt férfiaknál Fröhlich Tamás (VF) nyert, Harangozó Bence (VF) előtt. Csapatban a Volán Fehérvár nyert Fröhlich Tamás, Harangozó Bence, Demeter Bence csapattal, 3. az AÖSE, Strobl, Telek, Király trióval.

Az U15-ös lány váltóban nyertek a móriak (Deák Melinda, Kaiser Luca Hanna), 3. lett a Volán, Kollár Zsófia, Oblath Hanna duóval. Az U15-ös fiú váltóban Bánfi Zsombor és Gerber Dániel (VF) győzött, a mix váltóban Gáti Kata és Horváth Bálint (VF), az U17-es lány váltóban Szarka Luca és Kovács Eszter (VF). U17-es fiú váltóban Szentprónai és Katona (VF) bronzérmes, az U17-es mix váltóban a Volán győzött, Csizmazia Rita és Horváth Barnabás alkotta a csapatot.

Az 19-es fiú váltó során a Volán Fehérvár 2. lett, Katona és Tamás összetételben. Az U19-es mix váltót a Volán nyerte, Koleszár és Bárány. A junior női váltóban az AÖSE nyert, Strobl Anita és Turbucz Anna. A junior férfi váltóban 3. az AÖSE, Gábor Gergely és Király Bence. Junior mix váltóban 2. a Volán, Varga Eszter és Farkas Martin duója. Felnőtt női váltóban nyert az AÖSE, Palkovics Karolina és Kiss Virág. FElnőtt férfi váltóban 2. a Volán, Fröhlich és Bernáth, 3. az AÖSE, Strobl és Telek. Felnőtt mix váltóban Kovács Sarolta és Demeter Gergely nyert, megelőzve Emiliano Hernandezt és Szűcs Dórát, valamint Málits Pétert és Komlódy Lilit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!