Sport

2017.03.13. 20:00

Kettős győzelem - A Pápát és a Kanizsát verte a Fehérvár

Székesfehérvár - Hétvégén OB II-es fordulót rendeztek a városban, ahol a Fehérvár Vízilabda SE két győzelemmel zárt.

Szupkai Gábor

Bár nem minden úgy alakult, ahogy arra elsődlegesen számítani lehetett. Az FVSE első mérkőzésén az utolsó előtti helyen álló Pápai SE ellen szállt medencébe, és végül csak minimális, 7-6-os győzelmet aratott. A nap másik mérkőzésén ellenben pont fordítva történtek a dolgok. A pápaiaknál komolyabb játékerőt képviselő Kanizsa VSE 11 góllal bizonyult gyengébbnek a fehérváriaknál.

A hétvégén Székesfehérváron rendezték az OB II-es fordulót Fotó: Koppán Viktor

- Az első mérkőzésen tragikus volt a helyzetkihasználásunk, ordító helyzetekben hibáztunk, aminek majdnem rossz vége lett. Szerencsére végül nem történt nagy baj.

A másik mérkőzésen pedig a vártnál sokkal könnyebben nyertünk, csak az első negyed volt szoros. A nap rangadóján azt vártuk, hogy a Pécs kikap a Tatabányától, és akkor utolérhettük volna őket, de nem tették meg ezt a szívességet, így nekünk kell majd megvernünk őket. Most egy februárból elhalasztott forduló következik Tatabányán, ahol pont a Péccsel játszunk. Sajnos ezen a héten diákolimpia országos döntők lesznek és tőlünk három fiú is ott lesz úszásban. A legjobb úszónk, a második számú centerünk és az egyik legjobb játékosunk sem áll majd a rendelkezésünkre. Ilyen csonka csapattal sokkal nehezebb feladat elé nézünk - mondta Gyöngyösi János, az FVSE elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!