Sport

2017.03.02. 18:25

Megyei I: Nehéz feladat vár a Velencére

A megyei I. osztályú bajnokság 17. fordulójához érkezett, a pályaválasztó csapatok trénereivel latolgattuk az esélyeket.

Káldor András

Március 4., szombat 14.30

Velence (13.)-Polgárdi (9.)

Kiss Ervin, a Velence szakosztályvezetője: - Czakó András vezetőedzőnk munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudta vállalni a továbbiakban a csapat irányítását, így az edzéseket átmenetileg játékosunk, Gulyás-Kovács Géza vezeti, de rövid időn belül megoldást szeretnénk. Több szakemberrel is tárgyalásban vagyunk. A Polgárdi elleni összecsapás számunkra hatpontos mérkőzés lesz, mert amennyiben itthon tudnánk tartani a három pontot, elszakadhatnánk a kieső zónától. Így ezt a létfontosságú mérkőzést meg akarjuk nyerni!

Sárosd Sport 36 (5.)-Mezőfalva (12.)

Dvéri Zsolt, a Sárosd vezetőedzője: - Egy kicsit csalódott vagyok a Sárbogárd ellen elveszített meccs miatt. Nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket, a szünet után kiengedtünk, és vereség lett a vége. A Mezőfalvát nem szabad félvállról vennünk, legutóbb pontokat hullajtottunk el velük szemben, úgyhogy bízom abban, hogy a csapat az ősszel, a hazai pályán nyújtott teljesítménnyel rukkol elő.

Március 5., vasárnap, 14.30

Mór (2.)-Sárbogárd (8.)

Németh Bálint, a Mór vezetőedzője: - A múlt héten rangadót nyertünk, jól kezdtük a tavaszi szezont, így hazai pályán kizárólag a győzelem elfogadható a Sárbogárd ellen. Handl Szabolcs térdsérülése után másfél hónap múlva lesz egészséges, viszont Bátki Tamás visszatérőben van bokasérülése után.

Pátka (14.)-Martonvásár (4.)

Takács Viktor, a Pátka vezetőedzője: - A múlt héten a csapat szervezettsége és hozzáállása örvendetes volt, így ezek alapján bizakodva várom a hétvégét. A Martonvásár nagyon erős csapat, csak úgy lehet őket meglepni, ha csapatként funkcionálunk. Számunkra minden mérkőzés élet-halál harc, de szerencsére a felkészülésünk jól sikerült, minden, amit szerettünk volna, azt megvalósítottuk, így teljesen nyugodtan várom a folytatást.

Ősszel nagy küzdelmet hozott a Martonvásár és a Pátka meccse
Fotó: Kricskovics Antal

Tordas (11.)-Iváncsa (1.)

Korolovszky Gábor, a Tordas vezetőedzője: - Gyakoroltunk új dolgokat a téli felkészülés során, ezeket szeretném viszontlátni az Iváncsa ellen. Az őszi idényben kellemetlen, nagyarányú, hatgólos vereségbe szaladtunk bele idegenben, van miért visszavágnunk. Ha nem is visszavágót akarunk, de sokkal jobb eredmény elérése a célunk.

Baracs (10.)-Ercsi Kinizsi (6.)

Gyalus Zoltán, a Baracs vezetőedzője: - Mindenképpen szeretnénk pontot, pontokat begyűjteni hazai pályán, valamint a játékunk minőségét is javítanánk a múlt heti Mezőfalva elleni találkozóhoz képest. Nincsenek sérültek, betegek, teljes csapattal tudjuk fogadni az Ercsit.

Aba-Sárvíz FC (16.)- Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.)

Bor József Dezső, az Aba-Sárvíz FC vezetőedzője: - A téli felkészülésen igyekeztünk a szakmai munkát megerősíteni, a játékosállományban is történtek változások. Martonvásáron egész jól tartottuk magunkat, de egy kiállítás és egy 11-es megpecsételte a sorsunkat. Tudjuk, hogy az első hat forduló elég nehéz lesz, ám jó felkészülésünk alapot adhat azokra a meccsekre. A Gárdony ellen legalább az egyik pontot itthon akarjuk tartani!

Lajoskomárom (15.)- Bicske (2.)

Csulik Zoltán, a Lajoskomárom megbízott edzője: - Számunkra nem lehet más cél, csak a pontok gyűjtése. Nehéznek ígérkezik a Bicske elleni, hazai találkozó, de nem adjuk olcsón a bőrünket. Próbálunk minél fegyelmezettebben játszani, megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!