Sport

2017.02.06. 22:24

Kilenc csapat viaskodik

Székesfehérvár - Több korcsoportban is összecsapnak a város iskolai csapatai a labdarúgó Diákolimpia keretében.Hétfőn délután az I. korcsoportos fiú kispályás Foci Diákolimpia mérkőzéseivel indult el az idei sorozat.

Ferencz Balázs

A mérkőzéseket a Sóstói Stadionnal szemben lévő fedett műfüves csarnokban rendezik. Az első kör csoportmeccsein hat együttes viaskodott a műfüvön. Az I. korcsoportban (2008 jan. 1. után születettek) kilenc csapat adta le nevezését.

Az utánpótlás focitornán a Tóvárosi Általános Iskola, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, az István Király Általános Iskola, a Bory Jenő Általános Iskola, a Zentai Úti Általános Iskola, a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Talentum Református Általános Iskola és a Németh László Általános Iskola diákjai rúgják a labdát.

A csoportok első és második helyezettjei jutnak tovább az egyenes kieséses ágra. A helyosztókon a középdöntők három nyertese körmérkőzéses rendszerben dönt a végső sorrendről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!