Sport

2017.02.28. 16:57

Csapatban a dobogón - A Budapest bajnokságon szerepeltek a fehérváriak

Négy érmet szereztek a székesfehérvári ifjú öttusázók a Hegedűs István Emlékversenyen, a Budapest Bajnokság keretében.

Ferencz Balázs

A megmérettetés egyben válogató is volt a Junior Európa-bajnokságra és a világbajnokságra, valamint az Ifi „A" Eb-re és vb-re.

A lányok mezőnyében a Csepel SC versenyzője Simon Sarolta állhatott a dobogó legfelső fokára, második lett Zs. Tóth Anna (UTE), harmadikként pedig Barta Luca (Trion SC) ért célba.

Csapatban azonban a KSI SE volt egységesebb, Boros Alexandra, Bánki Adél, Sarcia Borbála alkotta trió lett aranyérmes. A Volán Fehérvár csapata Kovács Eszterrel, Slett Kingával, és Veszprémi Korinnával ezüstérmet szerzett. A dobogó harmadik fokára is fehérvári egység állhatott, az Alba Öttusa SE Palkovics Karolina, Ormándi Rebeka, Kiss Virág alkotta csapata lett a bronzérmes.

A férfiaknál Bruckmann Gergő (KSI) nyert, Regős Gergely (KSI) és Horváth Norbert (UTE) előtt.

Csapatban a KSI-é lett az arany, a Volán Fehérvár öttusázói (Harangozó Bence, Fröhlich Tamás, Farkas Martin) ezüstérmet, az Alba Öttusa indulói (Strobl Krisztián, Telek Máté,Varga Ádám) pedig bronzérmet nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!