Sport

2016.12.22. 18:10

Karácsonyi műsorral ünnepeltek

Székesfehérvár - A legkisebbektől a felnőttekig, minden korosztály karácsonyi műsorral kedveskedett klubjának az Alba FKC kézilabdázóinak évzáró ünnepségén.

Ferencz Balázs

A fehérvári női kézilabda szakosztály hű a hagyományaihoz. Az Alba Fehérvár KC minden évben nagyszabású ünnepélyes évzáróval hangolódik a közelgő karácsonyra.

Az Alba FKC fiataljai olykor látványos koreográfiát villantottak Fotó: Molnár Artúr

Ilyenkor a klub minden korosztályos csapata készül egy kedves műsorral, melyet a klub játékosai, vezetői, edzői előtt adnak elő. Idén először nem a Köfém Művelődési Ház, hanem a Köfém csarnok adott otthont, így megszokott környezetben - néha idegen szerepben - léphettek fel a csapatok.

Az Alba Fehérvár KC több száz kézilabdázója töltötte meg a Köfém csarnokot, hogy karácsonyi műsorral búcsúzzanak az évtől Fotó: Simon Erika

Nem csak a fehérvári utánpótlás táncolt, énekelt, de az FKC gondozásában ténykedő csákvári, bakonycsernyei, várpalotai, ösküi, soponyai, oroszlányi fiatalok is előadták műsorukat.

A gála végén a felnőtt csapat szórakoztatta a publikumot. Gospel kórust alkottak Deli Rita tanítványai, Herr Orsolya egy vasalódeszkán zongorázott, Sipeki Flóra vezényelt, a társak pedig önfeledt bulit csaptak az eredményjelző alatti kapunál, ahol december 30-án a Békéscsabát fogadják bajnokin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!