Sport

2016.11.14. 16:35

Győztes születésnapos - Siti Eszter másodedzőt köszöntötték a fehérvári kézisek

Székesfehérvár - Az Európa-bajnok, vb-ezüstérmes kézilabdázót a hétvégi EHF-kupa mérkőzés előtt köszöntötték születésnapja alkalmából.

Horog László

Esztikém, a klub és a társak nevében köszöntelek a 19. szülinapodon! - közölte a nagymihályi szállodában, a szombati ebédet megelőzően az Alba FKC elnöke, Balássi Imre. A csapat jelenlegi másodedzője, a korábbi klasszis irányító elnevette magát, aztán megjegyezte. Egy picivel több, de nem baj. Ha jól számolom, pont hússzal több. De nincs bajom a korommal.

Siti Eszter (a bal szélen) egyeztet a vezetőedzővel, Deli Ritával Fotó: Koppán Viktor

A korábbi élsportoló a hétvégi, EHF-kupában vívott nagymihályi mérkőzés miatt a családtagokkal érthetően még nem ünnepelt. Vasárnap este, a hazaérkezést követően párjától egy csokor rózsát kapott.

- A lányok remek játékkal tették emlékezetessé a szülinapomat. Nagyon jól játszottunk Szlovákiában, a nemzetközi porondon folytattuk jó sorozatunkat, eddigi öt összecsapásunkat magabiztosan nyertük, a vasárnapi 28-23-as sikerünk is megfelelt a játék képének. Komoly sorozatterhelés alatt van a csapat, szerdán 18 órakor az MTK-t fogadjuk bajnokin, vasárnap 15 órakor pedig következik a Michalovce elleni visszavágó. Nagyon jól felkészültünk a szlovák csapatból, nem tudtak meglepni bennünket semmivel. Fontos volt, hogy Gjorgjijevska és Mendy nagyon jól játszott, a bal szélen Kazai, a kapuban pedig Herr Orsi is átlag felettit nyújtott. Közel vagyunk a csoportkörhöz, ám az nyilvánvaló, hogy a visszavágón is koncentrált játék szükséges, nem engedhetünk ki egyetlen pillanatra sem - közölte Siti Eszter.

Nyolc éve, Ljubljanából szerződött Fehérvárra, akkor nem gondolta, hogy a koronázó város lesz majd az otthona. 2009-ben visszavonult, majd három év szünet után visszatért, 2012-től, két esztendőn át erősítette a Fehérvárt. A serdülő csapat edzője lett, aztán Deli Rita másodedzője az ifinél és a serdülőnél. Február óta a felnőtteket irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!