Sport

2016.10.13. 15:01

Két csapatbajnoki cím

Sárbogárd- A kettesfogathajtó-bajnokság két legmagasabb kategóriájában egyaránt csapatbajnoki aranyérmet érdemelt a két kiváló seregélyesi hajtó, Penzer László és ifj. Ihász Béla.

V. Varga József

Az A- és B-kategóriás kettesfogathajtó országos bajnokság döntőin eredményesen szerepeltek megyei hajtóink - számolt be a versenyekről Gosztola Gábor, a Fejér Megyei Lovassport Szövetség fogathajtó szakágának elnöke. Az Izsákon (Bács-Kiskun megye) megrendezett A-kategóriás döntő egyéni összetett versenyében 4. helyen végzett Penzer László (Seregélyesi LC), illetve 10. lett ifj. Horváth Árpád (Perkáta SE).


A legmagasabb kategóriában a seregélyesi Penzer László egyéni negyedik helyet, valamint csapatbajnoki címet szerzett Fotó: fejerlovas.hu

Penzer László csapatbajnoki címet szerzett Kákonyi Róberttel és ifj. Simon Józseffel egy csapatban. A B-kategória döntőjének a Tolna megyei Gerjen adott otthont, ifj. Ihász Béla (Seregélyesi LC) egyéni összetettben a 9. helyet gyűjtötte be, míg csapatban a bajnoki cím dukált neki, Szabó Rolanddal és Kelemen Szabolccsal karöltve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!