Sport

2015.10.15. 13:14

Továbbra is veretlenek a pólósok

Székesfehérvár - A Fehérvár Póló SE fiú és lány vízilabdázói is medencébe szálltak, és most sem torpedózták meg őket.

Ferencz Balázs

Az országos bajnokság alsóházában folytatódtak a küzdelmek a vízilabdázók serdülő korosztályában. A Fehérvár Póló SE lányai az újonnan épült győri uszodában ugrottak medencébe. A serdülők Besszer Eszter irányításával végig vezetve 22-17-re győzték le a házigazdákat. Gól: Besszer 7, Jacsó 6, Mekota 4, Mihályi. 3, Csanádi 2.

A sok újonccal felálló lány gyerek csapat az utolsó negyedre elfáradva 25-12-es vereséget szenvedett. Gól: Jacsó 10, Matuz 1, Mihályi 1.

A fiúk Százhalombattán viaskodtak. Az Ifik 11-11-es döntetlen után az izgalmas szétlővésben nyertek. Gól: Hajós 6, Gáti 4, Tóth 2, Csernavölgyi, Horváth, Mihályi, Nida 1-1.


Minden héten lóbálnak
Fotó: Molnár Artúr

A serdülők magabiztos játékkal győzték le a házigazdákat és maradtak veretlenek. Gól: Mihályi, Sommer 5-5, Juhász 3, Frei, Holubecz 2-2, Horváth, Pongrácz 1-1.

A gyerek csapat a tavalyi alsóházi bajnoktól 15-9-es vereséget szenvedett. Gól: Juhász 3, Pászti, Pongrácz 2-2, Bendicsek, Kállai 1-1.

Vasárnap délelőtt a lány gyerek és serdülő csapatok a Ceglédet fogadják, a fiú gyerek együttes a Komárom együttesét látja vendégül

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!