Sport

2015.09.17. 12:08

A felsőházért vízilabdáznak - A Fehérvár Póló SE fiataljai a Szolnokot fogadják

Székesfehérvár - A Fehérvár Póló SE utánpótlás-csapatai a felnőtt bajnokságban aranyérmet szerzett Szolnok fiataljai ellen küzdenek.

Ferencz Balázs

Három korosztályban, az ifiknél, a serdülőknél, és a gyerekeknél is a felsőházi tagság kihívása a cél a hétvégi osztályozó mérkőzéseken. Szombaton 10 órakor az ifik kezdenek a felnőtteknél bajnoki címvédő Szolnok hasonló korú fiataljai ellen, 11.30-kor a gyerekcsapat, 13 órakor a serdülő száll medencébe a Csitáry G. Emil Uszodában. Az osztályozó csatározásai a Szolnok elleni találkozókkal nem ér véget, vasárnap a felnőtteknél szintén fényesebb sikereket elérő OSC otthonába látogatnak a fehérváriak, majd jövő héten a Tatabánya lesz az ellenfél.

Sűrű program előtt állnak a Fehérvár Póló SE vízilabdázói Fotó: Koppán Viktor

- Mindenki úgy számol, hogy megver minket. Az a célunk, hogy ez ne így legyen. - fogalmazott a hétvégére tekintve előre Gyöngyösi János, a Fehérvár Póló SE vezetőedzője. - Mindegyik ellenfelünket szeretnénk meglepni. Nagyon várják a fiúk a mérkőzéseket, rendkívül motivált mindenki Szoros mérkőzésekre számítok. A jelenleg 120 korosztályos pólóssal foglalkozó egyesület szeretné megerősíteni bázisát, s ebben nagy segítséget nyújthat az esetleges felsőházba jutás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!