Sport

2014.11.25. 17:30

A Fehérvár Póló SE fiataljai jól szerepelnek a bajnokságban

Székesfehérvár - Rengeteg mérkőzést játszottak az elmúlt időszakban a Fehérvár Póló SE vízilabdázói.

Bobory Balázs

Az FPSE országos bajnokságban szereplő gyerek, serdülő és ifi csapatunkhoz látogatott az OSC.

A gyerekek jó kezdés után elhúztak 8-4-re, ám a rendes játékidő végén 10-10 lett az eredmény. Ötméteresekkel eldöntve az OSC nyert, egy pont lett a fehérváriaké. Gólok: Juhász 5, Gullner 3, Frei 2, Bácskai 2, Vántus 1.

A serdülők izgalmas mérkőzést vívtak, kiélezett csatában Sommer Péter kitűnő centerjátékának is köszönhetően 4-5-ös hátrányból fordított az FPSE, és 6-5-re nyert. Gólszerzők: Sommer 3, Mihályi 2, Nida 1.

Az ifik jól kezdtek, hiszen a 2. negyed vége előtt 4-3-ra vezettek a fehérváriak, ám ekkor két súlyos fegyelmezetlenség történt, így az OSC 10-6-ra hozta a mérkőzést. Gólszerzők: Gáti 3, Schábel-Jámbor- Hajós 1-1.

Az országos bajnokságban a budapesti YBL pólósai fogadták a fehérváriakat. A gyerekcsapatnak 8-7-re még sikerült felzárkózni, de ekkor a koncentráció hiánya miatt bebiztosította győzelmét a hazai csapat. Eredmény: YBL -FPSE 10-7 (3-1, 1-0, 3-3, 3-3).

Gólok: Juhász 2, Bácskai 2, Gullner 2, Vántus 1.

A serdülők listavezetőhöz illően végig vezetve magabiztosan 10-3-ra nyertek. Gólszerzők: Mihályi 6, Sommer, Horváth 1

Az ifiknél várható volt a nagyobb különbség. Fegyelmezett játékkal sikerült is realizálni ezt. Végeredmény: 14 5. Gólszerzők: Jámbor 4, Hajós, Koszpek 3-3, Gáti, Tóth 2-2.

Az múlt hét végén csak a gyerekcsapat ugrott vízbe, hogy megszerezze első győzelmét a Balatonfűzfő ellen. Az utolsó negyedig (8-6) szoros volt a küzdelem, de a sérüléséből nemrég felépülő Bácskai Ádám és Gullner András vezérletével 16-6-ra győztek az erőnlétileg is jobb fehérvári fiatalok. Gólszerzők: Bácskai 6, Gullner 4, Frei 3, Sajtos-Vántus-Juhász 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!