Sport

2014.09.14. 12:04

Semjén Attila nyerte a megyei bajnokságot

A Fejér megyei kettesfogathajtó-bajnokságot a mezőszilasi Semjén Attila nyerte, megelőzve a nagylóki Kiss Olgát és a kálozi színekben versenyző sárbogárdi Vida Károlyt.

V. Varga József

Megyei versenyzőink közül Semjén Attila (Mezőszilasi LSE) gyűjtötte a legtöbb pontot a kettesfogathajtó-bajnokság szombati utolsó fordulójában, megtartva így első helyét a bajnoki tabellán. Kiss Olgának (Nagylóki LE) az ezüstérem jutott, Vida Károly (Kálozi LE) a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Negyedik lett Tóth Roxána (Sárbogárdi LE), ötödik id. Semjén Attila (Mezőszilas) és hatodik Csuti Péter (Vihar LE, Sárkeresztúr).

Az országos bajnokságra Semjén Attila és édesapja, id. Semjén Attila mellett Kiss Olga kvalifikálta magát. Két hét múlva, szeptember 27-én Cecén rendezik meg a regionális fogathajtó döntőt.

Friss, örömteli hír: a seregélyesi ifjú Ihász Béla sikeres B-kategóriás szereplésével a következő szezonban már az A-osztályban indulhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!