Sport

2014.06.04. 14:10

Fehérvár-rali: Építik a pályát

A rendezők rohamléptékkel építik (javítják) a Fehérvár-rali murvás gyorsasági szakaszait. A futam iránt hatalmas az érdeklődés.

Matók János

 

 

Június 14-én, szombaton 6 murvás gyorsasági szakaszt teljesít a Fehérvár-rali I. osztályú mezőnye. A Székesfehérvárhoz közeli területeken rohamtempóban dolgoznak a munkagépek az utakon, hogy a versenyre minden a legnagyobb rendben legyen. Erre garancia a rali világában több évtizede dolgozó Lakatos Lajos személye, aki a szervezőbizottság tagjaként irányítja a munkálatokat.

Lakatos Lajos (háttal), a raliban évtizedek óta közreműködő szakember irányítja a murvás szakaszokon zajló munkákat (Fotó: Matók János)

A futam iránt óriási az érdeklődés, a nézők és a résztvevők részéről egyaránt. Az előzetes nevezés alapján, a hazai menők közül Kazár, Herczig, Turán, Spitzmüller, Botka, Balogh, Ollé, Matics és mások is elrajtolnak, de még Turi is benevezhet a Fehérvár-ralira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!