Sport

2013.10.26. 19:24

Csákvári győzelem, kikapott a Vidi II.

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában az Aqvital-Publo Csákvár magabiztosan, 3:0-ra győzött a kétgólos Imrik vezérletével a Mosonmagyaróvár ellen. A középcsoportban a Vidi II. 1:0-ra kikapott az éllovas Soroksártól.

Matók János

Aqvital-Publo Csákvár–Mosonmagyaróvár 3:0 (2:0).

Csákvár, 300 néző. Vezette: Farkas Mátyás.Aqvital FC: Szabó B. – Hajdú, Sötét, Racskó, Ódé (Gulyás G., 69.) – Domokos, Csordás S. (Horváth R., 64.), Imrik, Berki (Mihály, 56.) – Molnár Cs., Varga Z. Vezető-edző: Bognár György.Mosonmagyaróvár: Bálint – Kálmán, Domanyik, Nagy Á., Gubicza (Angyal, 59.) – Hajós, Horváth R., Nyitrai (Darázs, 64.), Szénási – Molnár T. (Simon, a szünetben), Schmatovich. Edző: Schafranek Ádám.A vendégeké volt az első helyzet a 2. percben, amikor Molnár lövése után a labda Szabó kapusról a felső lécre pattant.

Viszont az első gólt a hazaiak szerezték: a 7. percben a Molnár Csaba buktatásáért megítélt szabadrúgást Imrik a felső lécre tekerte, onnan a labda a gólvonal mögé vágódott, 1:0. A 28. percben nőtt az előny: Molnár cselezgetett a tizenhatos jobb sarkánál, majd ballal okosan eltekert a hosszú sarok felé, ám Bálint bravúrral szögletre tenyerelte a labdát. Imrik sarokrúgását aztán a vendégek portása a saját kapujába öklözte, 2:0. A szünetig még több helyzete volt a hazai csapatnak, de az eredmény már nem változott.

 


A kék-sárga mezes csákvári csapat magabiztos győzelmet aratott (Fotó: FMH illusztráció)



A második játékrészben a Mosonmagyaróvár is eljutott a csákvári kapu előteréig, így a 63. percben egy bal oldali szöglet után Szabó röviden öklözte ki a labdát, Nagy kapásból kapura lőtt, de Ódé a gólvonalról menteni tudott.A 70. percben Imrik 22 méteres szabadrúgását Bálint kapus benézte, 3:0, majd percek múlva Hajdú jobb oldali beadását Horváth senkitől sem zavartatva a kapu mellé fejelte. A 84. percben Hajós műesésért megkapta második sárga lapos figyelmeztetését, így villant a piros is.90. perc: szépítési lehetőség, Kálmán kapott vissza egy kényszerítőt, ám az ötösről nem találta el a kaput. 

Soroksár SC–Videoton FC II. 1:0 (1:0).

Soroksár, 300 néző. Vezette: Gyarmati II. Tibor.Soroksár SC: Tarczy – Vass, Pandur, Urbán, Farkas – Lannert, Lisztes (Antal), Nyilas, Szabó (Homonyik) – Tóbiás, Márkus (Lovrencsics). Vezetőedző: Varga Attila.Videoton FC: Pajovics – Varga, Tar, Leo, Tóth – Farkas, Hudák – Zsótér (Géresi), Orbán (Elek), Büki – Perics (Paudits). Vezetőedző: Vítor Campelos.Gólszerző: Tóbiás 1:0 (a 30. percben). Nagy csatában kapott ki a Vidi II. a tabellán első helyezett csapattól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!