Sport

2013.09.25. 14:40

A juniorok célja a világkupa

Megkezdte felkészülését a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztálya. Augusztus végén edzőtáboroztak a sportolók.

Bobory Balázs

Az egy hétig tartó edzéssorozat alatt főként az alapozásra fektettünk nagy hangsúlyt mind az alapkorcsolyázó technikák, mind pedig a kondíció terén.

Szeptember elejétől elindultak a rendszeres edzések. A tervek szerint minden korosztályban szeretne csapatot indítani az idei versenyszezonban az egyesület. A juniorokra kemény időszak vár, hiszen több év után ismét a világkupára való kiutazás elnyerése a cél.

A szinkronkorcsolyázók már átvészelték az alapozást és tovább készülnek a versenyszezonra (Fotó: az egyesület felvétele)

 

A klub idén is nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre, ezért várja a már korcsolyázni tudó 6 és 14 év közötti lányok jelentkezését Siáginé Varga Vera vezető edzőnél a jégcsarnokban. A verseny csapatokon kívül, szabadidős kategóriában is lesz csapat, így a 20 év feletti korcsolyázni szerető fiatalok sportolására is lesz lehetőség.

A Korisuli tanfolyamok szeptember 7-től a már jól bevált csoportokkal folytatódnak, ide is lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!