Sport

2013.07.23. 22:00

Futball: az MK megyei sorsolása (frissítve)

Székesfehérvár - A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága elkészítette a Magyar Kupa megyei sorozatának a sorsolását. Az első fordulót augusztus 3-án és 4-én rendezik. Két csapat az országos főtáblán szerepel, amíg három kiemelt a megyei sorozatban.

Matók János

Az első három fordulóban nem kapcsolódik be a megyei sorozatba az országos főtáblás Martonvásár és Sárszentmiklós. Ott augusztus 11-én, vasárnap 17 órától a Martonvásár a Voyage FC, a Sárszentmiklós a Géderlak, az NB II-es Dunaújváros PASE a Csanádpalota, az NB III-as Aqvital-Publo Csákvár a megyei I. osztályú Haladás vendége lesz, az NB I-es Puskás Akadémia pedig erőnyerő.

Kiemelt a megyében az Aqvital-Publo Csákvár, a megyei I. osztályú Dunafém-Maroshegy, a Szabadegyháza és a Velence, ezek a csapatok a Martonvásárral és a Sárszentmiklóssal együtt a 4. fordulóban csatlakoznak a megyei vetélkedéshez. 

Játéknap és párosítás, augusztus 3., szombat 17 óra: DISE Pátka–Pusztavám, Tabajd–Vál, Besnyő–Aba-Sárvíz, DASE–Ercsi, Kisapostag–Mezőfalva.

Augusztus 4., vasárnap 17 óra:  Magyaralmás–Mór, Isztimér–Sárszentmihály, Csókakő–Fehérvárcsurgó, Csór–Iszkaszentgyörgy, Szabadbaty-tyán–Bodajk, Csákberény– Kőszárhegy, Sárkeresztes– Bakonycsernye, Kajászó– Mány, Etyek–Pátka, Újbarok –Pázmánd, Söréd–Szár, Vértesboglár–Pákozd, Csabdi– Vértesacsa, Zámoly–Bicske, Pusztaszabolcs–Baracska, Beloiannisz–Baracs, Vereb– Iváncsa, Rácalmás–Gárdony, Ráckeresztúr–Sárosd, Zichyújfalu–Kulcs, Vajta–Dég, Cece–Mezőszilas, Soponya– LMSK, Perkáta–Nagylók, Nagyvenyim–Seregélyes, Tác-Csősz–Kápolnásnyék, Lovasberény–Gyúró, Videoton BKE–Pettend, Dinnyés– Tordas, Nagykarácsony– Adony, Alap–Káloz, Enying– Polgárdi, Jenő–Lajoskomárom, Előszállás–Sárbogárd, Sárszentágota–Kisláng.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!