Sport

2013.06.29. 15:59

Hazaérkezett a Videoton: hasznos volt a piros-kékek edzőtábora Tirolban

Pénteken a német másodosztályú Karlsruhe elleni minimális vereséggel, majd szombat délelőtti edzéssel ért véget a Videoton FC labdarúgó-csapatának ausztriai edzőtábora. A fehérváriak szombat este értek haza, mostantól itthon készülnek a csütörtöki, Podgorica elleni EL-selejtezőre.

Bobory Balázs

Küzdelmes, kemény tesztmérkőzést vívott a német Karlsruhéval pénteken a Videoton, amely helyzetei alapján legalább a döntetlent megérdemelte volna, de kihagyta ziccereit, az ellenfél pedig 1-0-ra nyert.

Zsótér Donátnak voltak ügyes megmozdulásai. Fotó: vidi.hu

- A pénteki mérkőzésen nem mutattuk meg, hogy mit is tudunk valójában. Az edzőtábor végére elfáradtak a játékosok, mivel nagyon kemény munkát végeztünk az elmúlt kilenc napban. A második félidőben ettől függetlenül jobban játszottunk, volt két nagy helyzetünk is, amikor csak a kapussal álltunk szemben, sajnos ezek kimaradtak, míg ellenfelünk nem hibázott a túloldalon. Ez a mai mérkőzés, a vereség ellenére is, jól szolgálta a felkészülésünket - értékelt a vezetőedző, José Gomes.

A Vidinek villámgyorsan kell csúcsformába lendülnie, mivel csütörtökön már a Mladoszt Podgorica ellen kell minél nagyobb előnyt szerezni az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában, ott is az első felvonáson.

A piros-kékek egy esztendeje hosszú időre emlékezetes menetelésbe kezdtek ebben a sorozatban, igaz, akkor csak a második körben kellett csatlakozni a sorozathoz. Most a korai kezdés sem szabad, hogy akadály legyen, a Vidi van annyira jó csapat, hogy ismét közel kerüljön az EL-csoportköréhez, vagy el is érje azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!