Sport

2013.06.25. 16:50

Hajduch Csenge és a váltás

Békéscsabáról érkezett a Fehérvár KC NB I-es női kézilabda-csapatához, de közelebb került a fővárosban élő szüleihez Hajduch Csenge, aki több poszton is bevethető.

Matók János

A Fehérvár KC NB I-es női kézilabda-csapatának az első új igazolása Hajduch Csenge, aki nagy örömmel tett eleget az invitálásnak.

Hajduch Csenge máris jól érzi magát Fehérváron (Fotó: Koppán Viktor)

- A tavasz vége felé kínálkozott ez a lehetőség, és mivel nagyon szerettem volna már kipróbálni magam más csapatban is, örömmel fogadtam az ajánlatot - mondta a fiatal játékos. -  A Fehérvár eddig is nagyon szimpatikus csapat volt nekem, valamint a norvég, teljesen más mentalitás is vonzott, szeretném megismerni ezt. Távol kerültem Békéscsabától, nagy váltás ez, de szüleim már három éve  Budapestre költöztek, így  még közelebb is kerültem  a családomhoz. Fehérváron a védekezés lesz az elsődleges feladatom, de remélem, sok lehetőséghez jutok támadásoknál is. Ebben  a lövő pozíciót szeretem jobban. Sok fiatal,  tehetséges játékos van a keretben, jellemző volt az elmúlt idényben a kimagasló csapatteljesítmény,  szeretnék én is hasznos, meghatározó taggá válni. A lányok is kedvesen fogadtak, úgy érzem,  sikerül beilleszkednem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!