Sport

2013.05.30. 18:21

Mindenki TESZ (tehet) majd az egészségért

Székesfehérvár - Csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak a jövő héten vasárnap a megyeszékhelyen sorra kerülő 2. TESZ futóverseny apropójából.

Silye Sándor

Tiszta Egészséges Székesfehérvárért (ez a TESZ) futóverseny lesz a Szent István Emlékév részeként. A cél:   az egészséges életmód népszerűsítése, a  figyelem felkeltése a környezet védelme, a szelektív hulladékgyűjtés iránt. Ezért a nevezési díj a Depónia tömegfutás kategóriában 1  pet palack lesz. Megtudtuk  Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnoktól, Hirt Károly ARAK elnöktől, Borsányi Zoltán ARAK utánpótlás menedzsertől:  9.40-kor az óvodások és a nyugdíjasok rajtolnak, és 1 kört (1,2 kilométer) tesznek meg. Tíz órakor a Depónia futók (1 kör), majd a családi csapatok (1 kör), a munkahelyi váltók (4 kör), és az utcai futók (8 kör)  vágnak neki  a Koronázó tér, Rákóczi utca, Széna  tér, Rákóczi utca, Koronázó tér távnak. Nevezni június 6-ig az ARAK honlapján, valamint a helyszínen lehet. Lesz véradás és egészségügyi mérés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!