Sport

2013.04.23. 08:01

Forgalomkorlátozás a Videoton-Ferencváros mérkőzés idején

A szerdai, székesfehérvári Videoton FC-Ferencváros TC labdarúgó mérkőzés miatt aznap forgalomkorlátozás lesz.

feol.hu

A mérkőzés napján, április 24-én forgalomkorlátozásra kerül sor a Sóstói Stadion környékén. A Csíkvári út 13 órától lezárásra kerül a Hosszúsétatér – Homok sor – Temető utca kereszteződésétől a Vásártérig. A lezárt Csíkvári út szakaszán csak a belépésre jogosultak, valamint a Volán buszjáratok közlekedhetnek.

forrás: vidi.hu

A hazai szurkolók gépjárműveikkel, és gyalogosan az egyirányúsított Homok soron keresztül, a dr. Serényi utcán át,  valamint a Balatoni út – Batthyány út felől közelíthetik meg a Stadion részükre megnyitott - II. kapu – bejáratát.

A mérkőzés lebonyolításával kapcsolatban 15 órától a Széchenyi út – Szárcsa út – Sárkeresztúri út egy szakaszon szintén lezárásra kerül a járműforgalom elől, a Szárcsa Étteremtől a Sárkeresztúri úti Mol benzinkútig. A zárás nem érinti a helyi és helyközi menetrend szerint közlekedő Volán járatokat. A járműforgalomat a Széchenyi út – Börgöndi út- Sárkeresztúri út irányában elterelik. A zárások a sportrendezvény befejezéséig fennállnak.

(forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!