Sport

2013.01.26. 18:27

"Rapid-játszma" lesz: A Vidi román csapattal játszik

Negyedik edzőmérkőzésére készül a Videoton labdarúgó-csapata a marbellai edzőtáborban.

Bobory Balázs

Két sima győzelem (spanyol negyedosztályú csapatok ellen), és egy rendkívűl értékes döntetlen (Dinamo Moszkva) után újabb rágós falat vár a Videoton együttesére. José Gomes alakulata vasárnap, 13 órától a román élvonalbeli Rapid Bukaresttel találkozik. A vasárnapi ellenfél az előző szezonban 4. helyen zárt hazája bajnokságában, ebben a idényben pedig jelenleg a kilencedik.

Ami bizonyos, hogy a piros-kékekre nem vár könnyű feladat. A keret a hírek szerint remek munkát végez, ezt sorra erősítik meg az interjúkra felkért játékosok.

- Ez egy hosszabb felkészülés, azonban profi játékosok vagyunk, és tudjuk, hogy az eredményes szereplés érdekében nagyon fontos időszak a mostani, ezért mindenki maximális erőbedobással dolgozik. Nem egyszerű, hiszen tényleg hosszú ideig nem találkozhatok személyesen a családommal. A kisfiam nyolc hónapos, és amióta megszületett, ilyen sok időt még nem töltöttem el nélküle - mondta a vidi.hu-nak Alvaro Brachi, a csapat spanyol jobbhátvédje. - José Gomes nagyon felkészült, céltudatos szakember.

A Videoton tehát gőzerővel dolgozik, és lassan a formát is élesíteni kell, hiszen februártól már komoly tétmérkőzések várnak itthon az együttesre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!