Sport

2012.01.04. 16:29

Gálával készültek a szezonra a korcsolyázók

Székesfehérvár - A székesfehérvári Curling Egylet idén is megrendezte immáron több éve hagyománynak számító évzáró gáláját, amely főpróba is volt a 2012-es versenyszezon előtt.

Bobory Balázs

 Elsőként  a Pingvin Novice csapat lépett a jégre, lendületes kűrrel nyitva a gálaprogramot. A nemzetközi megmérettetéseket is ez a korosztály  kezdi majd meg, a január végén,  Salzburgban megrendezésre kerülő Mozart Kupán. 
Őket követte a Mini csapat, amelynek tagjai  közül mind a tizenhat korcsolyázó tavaly még tanfolyamra járt, idén pedig már versenyez. Mindez jelentős fiatalítást jelent, de egyben a sikeres utánpótlás-nevelő munkát is jelzi.
 A Black Rose juniorok fejlődtek talán a leglátványosabban a tavalyi szezonhoz képest, nagyon egységes, magabiztos csapatként várják az előttük álló versenyeket.
 Utolsóként a Crystice juvenil csapat lépett jégre. Kemény munka áll a lányok mögött, hiszen tíz új taggal bővülve kezdték meg a felkészülést az idei szezonra. A remények szerint kitartásuk megtérül majd az idei országos bajnokságon, amelyet február végén Miskolcon rendeznek majd meg, és amelyen az egyesület minden korosztályban képviselteti  magát. A gála összességében remekül sikerült, és hatalmas sikert aratott a nagyszámú közönség előtt.
 A székesfehérvári Curling Egylet tanfolyamos csoportjai  az idei évben is töretlenül várnak minden érdeklődőt, korhatár ezúttal sincs.  Érdeklődni Siáginé Varga Vera vezetőedzőnél lehet  a jégcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!