Sport

2009.08.26. 02:29

Szondis futók és vasemberek

Székesfehérvár - A megyeszékhely H. Szondi SE tömegsport szakosztályának a futói két nagy rendezvényen vettek részt, és szerepeltek sikerrel.

Parall Bálint

 Előbb Tatán jártak a minimaratoni versenyen, mégpedig szokás szerint nagy létszámmal. Az 5 fős csapatok versenyében a női együttes Kovács Lászlóné, Tulisz Zsóka, Felhoffer Mónika, Nagy Izabella, Kiss Ildikó összeállításban, míg a férfiak Wimmer László, Sió Attila, Szénai László, Szőke Tamás, Kékesi Mihály összetételben a kategóriájában a második helyen ért célba. Egyéniben Kovács Lászlóné csoportjában szintén ezüstérmet szerzett, míg Kékesi Mihály a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Ezt követően Nagyatádon, az Ironman triatlonversenyen álltak rajhoz a szondisok. A nagy melegben a versenyzőknek nemcsak a hőséggel, hanem a távokkal és önmagukkal is meg kellett küzdeniük. A résztvevők 3,8 kilométert úsztak, 180 kilométert kerékpároztak és a végén 42 kilométert futottak. Az embert próbáló rendezvényen a tömegsport szakosztályt öt fő képviselte. A fehérvári vasemberek bár nem végeztek a mezőny első felében, mégis erőfeszítésük, helytállásuk elismerést érdemel. A szondisok közül Nádasdy Zsolt teljesített a legjobban, 11 óra 39 perc 53 másodperc után ért célba a középmezőnyben, míg a többiek ideje: Dely Péter 13 óra 54 perc 18 másodperc, Réthy Pál 14 óra 16 perc 51 másodperc, Balogh László 14 óra 25 perc 33 másodperc, míg Sári József ideje 15 óra 14 perc 52 másodperc volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!