Sport

2009.05.29. 02:29

Befejezik a kézilabdás lányok

Székesfehérvár - Hétvégén befejeződik az idei NB I-es női kézilabda-bajnokság, lányaink elköszönnek.

Matók János

Fejér megye csapatai, a Dunaferr NK és a Fehérép Alcoa FKC egyaránt a középmezőnyben fejezik be a az idei szezont. Az újvárosiak az ismert anyagi nehézségek miatt tavasszal az ifjúsági csapatukkal álltak ki, s ha a sorsdöntő, a Pécs elleni találkozóra Kocsis Böbe, Gáspár Gabi és Oblisz Anita nem száll be, úgy már arról beszélhetnénk, hogy kiestek az élvonalból. Így viszont tovább-ra is NB I-es csapata lesz a Dunaferrnek, hiszen a 8. helyen zárnak. Ma, 18 órakor a jóval erősebb Nyíradonyt fogadják, s annak ellenére, hogy Gáspár ismét játékra jelentkezik, a vendégek az esélyesebbek.

A Fehérép Alcoa FKC szombaton 18 órakor a Hódmezővásárhely csapatát látja vendégül. Annak a találkozónak viszont lesz tétje, mégpedig az 5. hely megszerzése, ami nemzetközi kupaszereplést jelent. Már csak ezért is lesz érdemes kilátogatni a Köfém Sportcsarnokba, és buzdítani a fehérváriakat. Arról nem beszélve, hogy több hazai játékost is utoljára láthatnak a nézők: Djerics, Nikolics, Emberovics távozása már korábban eldőlt, de Vaszari is Vácott folytatja, s hírlik, hogy Kamper is más klubnál szeretné folytatni a pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!