Sport

2009.04.25. 02:28

Az utolsó forduló

Székesfehérvár - A mai, utolsó fordulóval befejeződik a vízilabda ob I alapszakasza. A Fehérvár Póló SE a Szeged legénységét fogadja.

Silye Sándor

A fehérváriak jelenleg a sereghajtók a tabellán, de nagyon készülnek a május 2-án kezdődő rájátszásra, hogy a második sorozatban kiharcolják a bentmaradást. Erre esélyük is lesz, hiszen abban a körben egy győzelem három pontot ér. Igaz, a vereség ekkora hátrányt is jelent. De erre nem gondolnak, az összes nehézségeik ellenére bent akarnak maradni. De vajon az anyagiakat tekintve lesz esélyük a továbbélésre? Dabrowski Norbert szakvezető a következőt mondta:

- A várostól megkaptuk a tavalyi támogatást, ezt köszönjük, de ez önmagában kevés. Ha nem tudunk tőkeerős szponzort találni az őszi felkészülés kezdése előtt, nem tudjuk folytatni.

Mivel lehet motiválni még a játékosokat, a mindent eldöntő sorozat kezdete előtt?

- Mindenkivel elbeszélgettem, és azt kértem, ki-ki találja meg az egyéni motivációját. Eddig ez működött, Tóth Bencét játéka alapján, úgy tűnik, elviszi az Újpest.

Ma, 18 órai órai kezdettel a Szeged Beton VE lesz az ellenfelük. A friss LEN-kupa győztes. Tehát a fehérváriak az esélytelenek nyugalmával ugorhatnak a medencébe...

- A rájátszásra készülünk. Azokat a megoldásokat szeretném viszontlátni, amelyek később eredményre vezethetnek. Petővári és Kuna, a volt válogatottak a rájátszásra rendelkezésünkre állnak, jó hír, hogy Mezei Tamást az itt játszott mérkőzési alapján Kemény Dénes beválogatta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!