Sport

2006.09.06. 02:29

Csapatbajnoki cím, és egyéni sikerek

Székesfehérvár (sis) - Jó szezont tudhatnak maguk mögött a Gilde DC dartsosai. A külföldi sikereikről már beszámoltunk, de itthon is arattak...

nincs nev

A fehérvári együttes hatodik alkalommal gyűjtötte be a bajnoki trófeát, de egyéniben és párosban is sikeresek voltak. Bezzeg Nándor a magyar Szupergálán lett az Év játékosa. Összesen 80 versenyen viaskodott, s mindössze 5-6 esetben tudták csupán a második helyre szorítani, amúgy verhetetlennek bizonyult. A csapat: Kiss T., Süveges I., Bozsók A.,. Szabó L., Nagy Z., Mayerné T. Rita, Vereczkey Dorottya az egész szezonban kiemelkedett eredményeivel itthon és külföldön egyaránt, s nem véletlenül beszélt róluk az elégedettség hangján Völgyi Sándor csapatvezető.

Szeptemberben új idők, új versenyekkel köszöntenek az együttes tagjaira soft és a steel versenyágban. Az együttes együtt marad, nem megy, nem jön senki. A csapat anyagi háttere rendben van, amire szükség is lesz, hiszen a hazai viadalok mellett sok nemzetközi feladat vár a társaságra. A soft Edu-kupán Turi Tamás a 3., Háber Márton a 18. helyről folytatja a sorozatot, nyolc országban állnak a dobóállásokba. De idén a steel szakágban is szeretnének betörni a magyarok - a fehérváriak - az élvonalba. Az első évben Bezzeg Nándortól várják a kellemes meglepetést, akit hat versenyen kívánnak elindítani.

- Nehéz, de gazdag program vár ránk, sok megpróbáltatással, és reméljük sikerekkel. Bízunk a játékosainkban - mondta érdeklődésünkre Völgyi Sándor, a csapat vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!