SÉTA

2012.01.28. 06:26

Telekis ifjú hölgy a Hírlap Aranytoll-díjasa

Székesfehérvár - Ondi Boglárka, a Teleki gimnázium tizedikese nyerte el lapunk Aranytollát, melyre a Sétában résztvevő középiskolások pályáztak.

B. Kiss László

Nyolcadik éve zajlik a Pannon Lapok Társasága újságolvasást népszerűsítő programja, a Sajtó és tanulás. Az őszi kurzusban  résztvevő középiskolások legjobb írásai  lapunk Sétatér rovatában jelentek meg. A fehérvári Tóparti és móri Táncsics gimnázium több diákja is kiemelkedett a mezőnyből, ezért nem volt könnyű odaítélni  lapunk sétás Aranytollát. Ezt végül  Ondi Boglárka, a fehérvári Teleki gimnázium 10. A osztályos tanulója nyerte el, aki eredeti látásmódjával, témaérzékenységével tűnt ki.

A Dunaújvárosi Hírlap Aranytoll-díját Csobánczi Lilla, a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola végzőse vehette át. A  13. osztályos diák elárulta a díjátadáskor, hogy mindig is szokása volt felskiccelni a gondolatait. Lilla ötosztályos gimnáziumba jár,  kedveli a dráma tagozatot. Németből már sikeres érettségit tett, angolból nyelvvizsgára készül.  A DF média, újságírás szakára jelentkezik.  Művészetterapeuta mester vizsgát szeretne tenni, hogy segíteni tudjon a sérült gyerekeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!