SÉTA

2011.08.25. 15:02

Minden ember más

Lehet kissé szokatlanul hangzik, ám nekem ezt tanította a SÉTA-tábor. Ez a gondolat a napok során számtalanszor átfutott az agyamon, mikor a programban résztvevő diákokkal beszélgettem, s talán mondhatom barátokat szereztem.

feol.hu

Itt nem az számít, mit dolgoznak a szüleid, milyen márkás ruhákban jársz, vagy éppen mennyi zsebpénzt kapsz. Itt te számítasz, az, hogy mit sportolsz, milyen személyiség vagy, s természetesen az is, hogyan írsz. Azt hiszem az utolsót a legnehezebb őszintén átadni az embereknek, hiszen félünk, bizalmatlanok vagyunk, mert nem tudjuk mit fognak szólni sorainkat olvasva. Minden ember más, más álmokkal, más célokkal, más személyiséggel, más élettel. Ám ez a program közös bennünk, itt mindenki megmutathatja magát, s ezt meg is teszik. Van, aki fényképezőgépen keresztül szemléli a világot, van, aki kamerával a kezében járja az utakat, s természetesen rengeteg diák szaladgál papírral és tollal a táskájában, hátha elkap egy izgalmas beszélgetést. Ők mind harcolnak egymással egy cím elnyeréséért, ám én úgy gondolom, ez nem verseny. Igaz, hogy csak egy ember érdemelheti ki a legjobbnak járó kitűntetést, mondhatnám, a győztes mindent visz, de mégis úgy érzem, az itt jelenlevő összes diák nyert. Mindenki mást

Burger Petra
Táncsics Mihály Gimnázium, Mór

További képek, információk a Facebookon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!