Sárkeszi

2016.02.25. 09:41

Jótékonysági teaest és tortavásár a gyülekezeti ház felújítására

Sárkeszi - A református egyházközség alapítványa előadással és koncerttel egybekötött jótékonysági teaestet és tortavásárt tartott szombaton a faluházban a gyülekezeti ház felújítására.

V. Varga József

A fiatalok zenés pantomim előadása az Úr szeretetéről és iránymutatásáról szólt, majd az Ászáf együttes koncertezett Nagy Viktória lelkipásztor vezetésével. „Vigyél tovább, / mint a lábam tudna menni, / taníts teljes hittel járni, / jelenlétedben élni" - a közönség együtt énekelte a dalokat a zenekarral, közösen dicsőítve Istent.

Az Ászáf együttes koncertezett - középen Nagy Viktória lelkész.

A kilenc tagú együttesben többnyire fiatalok zenélnek és énekelnek a populáris műfaj keretein belül. Kapjon ez a zene teret, szívesen hallgassuk mindannyian, felnőttek és fiatalok egyaránt - mondta a lelkésznő. Érintsen meg bennünket akkor is, amikor nem öltöztetjük ünneplőbe a szívünket, lelkünket. Legyünk nyitottak, halljuk meg Krisztus üzenetét! A fehérasztal mellett derűs diskurzus folyt, mindenkinek jólesett a tea és a sütemény, a játékos vetélkedő és a tombolasorsolás is a közösséget erősítette ezen az estén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!