Kápolnásnyék

2021.12.08. 11:00

Várják a jótékony Fejér megyei vadászokat

December 27-én kerül sor az idei évben is az Országos Jótékonysági Vadászat harmadik alkalmára (OJV), melynek hagyományos helyi központja ezúttal is Kápolnásnyék lesz.

S. Töttő Rita

2020.12.27. Jótékonysági vadászat a Halász Kastélyban. Terítéken Fácánok. Káplnásnyék. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: NAGY NORBERT

A Halász-kastélyban gyűlik össze idén is az ország legaktívabban adományozó társasága: a vadász társadalom - azon belül is a Fejér megyeiek. Eddig 27 millió forintot gyűjtöttek össze a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház gyermekosztályán betegeskedő kis páciensek gyógyítására - amely az idei évben is cél. Ilyen volumenű támogatást egyetlen más társadalmi szervezet sem juttatott korábban a kórháznak. Fejes László, az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta: a www.ojv.hu oldalán a regisztráció még javában zajlik - tehát jelentkezni még érdemes, sőt, meglepetéssel is jár - s azt reméli, idén is megmutatják a vadászok azt, hogy ehhez az összefogáshoz tartozni komoly felelősségvállalás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!