Rendőrségi

2014.05.28. 08:46

Vádemelés a pékség fosztogatói ellen

A két székesfehérvári férfi bő egy hónap alatt négyszer tört be egy pékségbe.

A rendőrök befejezték az ügyükben folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellenük. Mint arról korábban beszámoltunk, egy székesfehérvári pékség tulajdonosa 2014 februárjától kezdődően 4 alkalommal tett feljelentést a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, mivel az általa üzemeltetett üzletet visszatérő tolvajok fosztogatták. Az éjszakai hívatlan látogatók élelmiszereket valamint két alkalommal a bolt pénztárgépét vitték magukkal.

A fehérvári nyomozók 2014. március 20-án vetettek véget a sorozatnak, amikor elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították K. Tamás 30 éves és M. Máté 25 éves helyi lakosokat. A rendőrök a két férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást az azóta is előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakkal szemben és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!