Rendőrségi

2008.10.30. 03:29

Kiskorú útonállókat fogtak el a rendőrök

<b>Polgárdi, Zámoly</b> - Vasvillával, késsel felszerelkezett gyerekek raboltak. Másutt hétvégi házakat törtek fel.

Radocsai Kálmán

Csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárás a Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs intézetből érkezett bejelentés nyomán. A telefonáló elmondta, hogy visszafelé tartott az intézetbe, amikor egy, főként gyerekkorúakból álló csoport utolérte, és a náluk lévő késsel, valamint vasvillával az értékei átadására szólították fel.

A férfitől egy napszemüveget, kulcsot és ezer forintot vettek el az útonállók. A 10, 12 és 13 éves mezőszentgyörgyi gyerekeket, valamint a velük lévő 52 éves nőt a nyomozók elfogták és előállították. A nőt tanúként hallgatták ki, a három gyereket törvényes képviselőik jelenlétében meghallgatták. Az elkövetés egyik eszközét, egy pillangókést lefoglalt a hatóság.

Továbbra is sláger a hétvégi házak feltörése, Zámolyon, a Disznóhegyen két épületet is meglátogattak a tolvajok. A tettesek az egyikből baltát és hosszabbítót, a másikból motoros permetezőt és fűkaszát zsákmányoltak. A rendőrség megkezdte a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!