Rendőrségi

2016.03.07. 09:19

Ittas vezetés és kábítószer-birtoklás miatt intézkedtek a Fejér megyei rendőrök

Rendőrségi hírek az elmúlt 24 órában Fejér megyéből.

Székesfehérvár, Mészöly Géza utcába kértek rendőri segítséget az ott lakók, hangoskodó fiatalok miatt 2016. március 5-én este. A helyszínre érkező járőrök egy társasház kilencedik emeletén igazoltattak három fiatal férfit. A ruházatátvizsgálás során a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak náluk, ezért a három férfit előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

Dunaújváros, Batsányi utcában a rendőr járőrök intézkedtek egy 54 éves helyi lakossal szemben, 2016. március 6-án este. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján, személygépkocsijával egy „bukkanón” áthajtva, elvesztette az uralmát a járműve felett és az út jobb szélén szabályosan parkoló járműveknek csapódott, három gépkocsit megrongálva. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt mintavételre előállították az egyenruhások és vezetői engedélyét bevonták. Ellene ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!