Rendőrségi

2016.02.10. 09:08

Tetten érték a fémtolvajt

A székesfehérvári rendőrök vádemelést javasolnak azzal a nővel szemben, aki egy ingatlan udvaráról próbált meg fémhulladékot eltulajdonítani.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O. Bernadettel szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. december 11-én 13 órakor átmászott egy seregélyesi ingatlan kerítésén, majd a családi ház udvarán elhelyezett konténerből fémtárgyakat kísérelt meg eltulajdonítani. A sárkeresztúri lakost cselekménye közben megzavarták, ezért a fémet hátrahagyva távozott a helyszínről. A bejelentésre kiérkező rendőrök a 26 éves nőt a helyszín közelében perceken belül elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre vádemelési javaslattal küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!