Rendőrségi

2015.11.26. 08:27

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei ellenőriztek 2015. november 25-én délután egy helyi lakost Székesfehérváron, a Szent Gellért utcában. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálásakor az alsónadrágjában 19 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 20 éves Sz. Gábort új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízottak Sárkeresztúron igazoltattak 2015. november 25-én délután egy 29 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Székesfehérvári Törvényszék bűncselekmény elkövetése miatt előzetes letartóztatását rendelte el. A rendőrök L. Attilát elfogták és előállították a Sárkeresztúri Rendőrőrsre, ahonnan büntetés-végrehajtási intézetbe vitték

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!