Rendőrségi

2015.10.23. 07:32

Édesanyját bántalmazta, bokor alá bújt a rendőrök elől

Az elmúlt 24 óra rendőrségi intézkedései Fejér megyében.

Székesfehérvár, Kolozsvári utcába hívtak rendőri segítséget családi veszekedéshez 2015. október 22-én délután. A helyszínen intézkedő rendőrök rendelkezésre álló adatai alapján egy 38 éves férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta édesanyját, akinek a bántalmazás következtében eltörött a lába. Férfit keresve a körzeti megbízottak egy bokor alatt lapulva találtak rá, aki később is agresszívan viselkedett a rendőrökkel is. L. Rolandot előállítását követően súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Székesfehérvár, Piac téren akartak a járőrök igazoltatni egy fiatalembert 2015. október 22-én. A 16 éves fiú a rendőrök elől menekülni kezdett és a Török udvarig jutott, ahol utolérték. Az egyenruhások megállapították, hogy az ádándi lakos körözését eltűnés miatt elrendelte a Kaposvári Rendőrkapitányság, ezért meghallgatását követően átadták a kaposvári kollégáiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!