Rendőrségi

2015.04.03. 07:56

A kerítés sem volt akadály

A dunaújvárosi nyomozók vádemelést javasolnak azzal a két férfival szemben, akik egy baracsi cég telephelyéről fémet loptak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Sz. Gyula és Sz. Béla helyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2015. február 26-án 16 óra 45 perckor egy baracsi cég mintegy két méter magas kerítésén átmásztak, majd a zárt udvarról fém csőhulladékokat és vaslemezeket tulajdonítottak el. A gyanúsítottak a lopott vasat egy Wartburg típusú gépjárművel akarták elszállítani, amikor a cég tulajdonosa tetten érte őket.

A helyszínre érkező rendőrök az 59 éves Sz. Gyulát és a 24 éves Sz. Bélát elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást befejezte, a lefoglalt vasat a sértettnek visszaadta és az iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!