Rendőrségi

2015.03.12. 12:21

Rendszeresen megverték és szolgaként tartották főbérlőjüket

Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítanak egy nőt és egy férfit a sárbogárdi rendőrök.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Attila és és L.-né J. Hajnalka ellen.

A helyi körzeti megbízottak 2015. március 9-én végeztek adatgyűjtést Pusztaegresen, amikor tudomásukra jutott, hogy egy férfit a januárban hozzá költözött albérlői rendszeresen bántalmaznak és félelemben tartanak, továbbá különböző tevékenységek elvégzésére kényszerítenek. A házaspár a ház tulajdonosát fenyegetéssel arra is rávette, hogy lakcímére bejelentkezhessenek, annak ellenére, hogy lakhatásuk díját sem fizették.

Az egyenruhások a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves nőt és 29 éves férfit előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök L. Attilát kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!