Rendőrségi

2015.02.05. 11:54

Elfogták egy bicskei idős nő feltételezett támadóját

Hathatós nyomozásnak köszönhetően rendőrkézen a bicskei rablás gyanúsítottja.

A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 42 éves C. Károly ellen.

Bicskéről, a Dobó utcából érkezett bejelentés 2015. január 22-én 13 óra körüli időben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányító Központjába, mivel otthonában egy idős nőt bántalmaztak.



A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói által megállapított adatok szerint a 42 éves C. Károly a bicskei családi házba jutva tettleg bántalmazta az ott lakó 80 éves nőt, majd értékeinek átadására szólította fel. Az elkövető magához vette a sértett fülbevalóját, majd távozott a nőtől zsákmányolt készpénzzel. Az idős nő a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

C. Károlyt a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. február 4-én elfogták Tatabányán. A férfit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!